dimecres, 2 d’octubre del 2013

Que es un blog? 
Un blog és un diari interactiu personal (dip) a Internet. Un blog és dissenyat perquè, com un diari, cada article tingui data de publicació, de manera que la persona que escriu (bloguer) i les que llegeixen puguin seguir tot el que s'ha publicat i editat.
En cada missatge o article d'un blog els lectors poden escriure comentaris (si l'autor ho permet) i aquest, al seu torn, donar-los resposta. Cada blog té el seu propi tema i n'hi ha de tipus personal, econòmic, periodístic, tecnològic, educatiu, polític, etc.
Hi ha nombroses eines de manteniment de blogs que permeten, sense necessitat d'alts coneixements, administrar-los.
El concepte de blog existeix des dels principis d'Internet. Tim Berners Lee, l'inventor de la web, tenia una pàgina on incloïa els nous llocs web que s'anaven creant i feia un comentari sobre cadascun; però el primer weblog com a tal Scripting News va néixer el 9 d'octubre de 1994, de la mà de Dave Winer.
Fare servir el meu blog per guardar tot el treball en l'escola 

Dues preguntes

1.Al correu electrònic quina diferència hi ha entre destinatari original,cc i cco? Que el destinatari original es qui rep el missatge original,el cc es per que el que a enviat el missatge vegi que la enviat i el coo es el mateix l'unic que el que rep no pot veure la persona que li a arribat. 2.Als blogs, Quina diferència hi ha entre una pagina i una entrada? jo crec que l'entrada es una petita presentacio i la pagina ja es tot el inportant.